Samson Travel er medlem af Rejsegarantifonden. Hvis du køber en pakke (dvs. en ordre bestående af min. to ud af de tre muligheder: transport, overnatning og/ eller oplevelse), er den omfattet af Rejsegarantifonden - jf. § 8 i lov nr. 1192 af 9. december 2009.

Rejsegarantien gælder ved køb af en pakke, som består af to ud af de tre typer produkter, som definerer en pakke, eller hvis du lægger to eller flere produkter i kurven (hvor der er tale om minimum to ud af de tre produkttyper, som definerer en pakke), og gennemfører ordren på én gang, så vil der være tale om en pakke, og så vil du være dækket af Rejsegarantifonden.

Ved salg af enkelte produkttyper (kun en oplevelse, kun en overnatning, kun transport); f.eks. en ordre som kun består af entrébilleter til et museum, eller som kun består af en overnatning i et Bed&Breakfast, dækker Rejsegarantien ikke.

Rejsegarantifonden dækker tab overfor kunder, der har indgået en aftale om et rejsearrangement hos en dansk etableret rejsearrangør/virksomhed eller formidler/agent for en udenlandsk rejsearrangør med kontor i Danmark, som efterfølgende erklæres konkurs.

Læs mere på www.rejsegarantifonden.dk